Interview Matthieu Veldhuis over het introductieweekend Wildkamperen

Interview Matthieu Veldhuis over het introductieweekend Wildkamperen

15 maart 2019 Uit Door Jantien
In het weekend 13 t/m 17 juni organiseren wij i.s.m. Matthieu Veldhuis van NatuurGeweldig een laagdrempelige verrassingstocht voor wie eens midden en alleen in de bergen wil zijn. ‘Vier dagen offline in het hooggebergte geeft je het gevoel dat je er weken uit bent geweest!’ zegt hij overtuigd. Wij hebben hem nog een paar vragen gesteld over deze reis, want daar willen we wel meer over weten!

Welke mensen zoek je voor het weekend?

Kriebelt het om te gaan wildkamperen? Roepen de bergen je? Vind je het spannend? Maar vooral waanzinning leuk? En durf je dat aan met een gids die kennis en ervaring heeft en rekening houdt met jouw wensen? Dan zoek ik jou!!

Dit weekend is tevens je stage, wat kunnen we verwachten?

Het is een stage voor de opleiding tot International Mountain Leader. Dat betekent dat er gratis en voor niks een extra gids meegaat die de tocht gaat verrijken met bakken aan kennis over bv. geologie en weerkunde. En daar mogen we allemaal van mee genieten!

Wat is je grootste ontdekking van het wildkamperen en wil je dit weekend meegeven?

Een lang weekend Zwitserland lijkt misschien wat ver gezocht. Maar je bent er heel snel en als je eenmaal een stap hebt gezet in de bergen, voelt het alsof je weken onderweg bent: de rust, schoonheid, stilte etc… In een weekend opladen alsof je 2 weken vakantie hebt gehad. Ik kom als herboren terug! En jij ook!

Wil je nog iets toevoegen?

Wees gewaarschuwd: het is verslavend!!

Wil je mee?

Kun je niet in juni? We gaan in augustus weer!
wildkamperen voor beginners | Bergwandelen.com