Winterse Reisinspiratiedag | 11 december

Voel jij de winterkriebels al? Kijk je uit naar een middag die in het teken staat van een mooie winter? De geur van een smeulende houtkachel, sneeuw, bergen, reizen een mooie wandeling en gezelligheid? Kom dan zaterdagmiddag 11 december naar onze Reisinspiratiedag in de bossen van Groesbeek. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je met een fijn winters vakantiegevoel naar huis gaat.

Wat gaan we doen?

Op deze zaterdagmiddag gaan we elkaar inspireren en dromen over een mooie winterse reis in de Alpen. Meerdere gidsen zijn beschikbaar om te luisteren naar jouw reisdromen, samen de mooiste plannen te smeden en je persoonlijke vragen te beantwoorden. We maken een wandeling door de bossen van Groesbeek, vertellen over onze plannen voor de winter en andere ontwikkelingen van Bergwandelen.com die we je niet willen onthouden. Uiteraard wordt er gezorgd voor winterse hapjes en drankjes. Deze middag is ook een ideale gelegenheid om ons te leren kennen als je ons niet eerder hebt ontmoet.

Wanneer

  • Zaterdagmiddag 11 december 2021
  • Tussen 13.00 – 17.00 uur

Waar

Vakantiepark Cantecleer
Biesseltsebaan 30
6561 KC Groesbeek

Begin december krijg je van ons een e-mail met de laatste informatie en een routebeschrijving.

Voorpret

Hoe kun je alvast gehoor geven aan je winterkriebels tot 11 december? Bekijk onze tiplijst!

  1. Met trots presenteren we onze winterreizen voor aankomend seizoen
  2. Wil jij met je eigen vriendengroep of familie een maatwerkreis organiseren? We denken met je mee!
  3. Wil je weten wat je nodig hebt voor een week sneeuwwandelen? Daarvoor staan onze paklijsten klaar.
  4. Ook kun je alvast lezen hoe wij omgaan met Corona
  5. En tot slot, bekijk het filmpje dat we voor de NKBV hebben gemaakt met tips van onze International Mountain Leader Allard.

Persoonlijke afspraak

Kun jij de 11e december niet langskomen, maar heb je wel een vraag over een winter- of maatwerkreis? Stuur ons dan even een berichtje, dan nemen we snel contact met je op. Direct bellen of whatsappen met Allard kan natuurlijk ook op 0618840067.